Globe Restaurant og Vinbar - Vores baggrundshistorie

Globe Restaurant & Vinbar ejes og drives af Lena Hostrup i samarbejde med Tommy Jørgensen, manden bag 1’st Choice Wine Aps.

Globe er også tidligere kendt som Air Pub Restaurant og Konferencecenter, med mere end 40 års historie. Dengang åbnede stedet som en frokostrestaurant med afsæt i behov for et spise sted til rejsende, til og fra lufthavnen. Derudover var det naturligvis en øl pub – alt sammen omgivet af udsmykning med flyreservedele og en bar bygget op af elementer fra en vinge på en flyver.

Gennem årene tilpassede stedet sig udviklingen omkring lufthavnen, og der blev til sidst drosslet ned for fokus på bespisning.

Men det er der lavet om på nu!

Den 28.September 2018 slog Restauranten dørene op på ny! Restauranten blev døbt Globe restaurant & vinbar, stedet fik en make-over inspireret af den gamle italienske vintage stil, menuen fik en opgradering og der sælges nu kvalitets vine til fordelagtige priser. Udover restauranten er der stor fokus på selskaber, hvor der tilbydes pakkeløsninger til alle formål. 

Men med de to iværksættere Lena og Tommy bagved roret, kan man altid se frem til nye tiltag med udgangspunkt i stedets udvikling.

Globe Restaurant & Vinbar

Kastruplundgade 47, 2770 Kastrup / Denmark

E-mail: info@restaurantglobe.dk

Mobil: +45 32512190

Åbningstider

Mandag – Torsdag 12:00-22:00

Fredag – Lørdag 12:00-00:00

Søndag 12:00-18:00

Globe Restaurant & Vinbar logo i hvid